29 de març 2010

TORNA A SUPERAR-SE


EL TORNEIG DE KARATE INFANTIL CIUTAT DE SANT CUGAT ES CONSOLIDA COM A REFERENT

Prop de 300 karateques de les categories benjamí, aleví, infantil, juvenil i cadet han participat de la 4a edició del Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat, contribuint a consolidar aquesta competició com un referent d'aquest esport.

Un pavelló ple de gom a gom ha pogut gaudir del millor karate de Catalunya.Van participar karateques del Club Karate Sant Cugat, Club Kihon, el Gimnàs Francas, el Club Karate Montornès, el Club Karate Montmeló, el Club Ken Shin Kan, el Club Karate Cantero, el Club Karate Espronceda, el Club Natació Terrassa, la Santboiana Shotokan, el Karate Nokachi, de l’ ACR La Pau i els també santcugatencs Gimnàs Cool Spa Fitness.

La quarta edició d'aquest Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat ha estat un gran èxit de participació i també d'assistència i organització. Més de 600 aficionats van omplir el pavelló 3 de la Rambla del Celler i van gaudir de 5 hores de karate infantil de gran nivell.

El Torneig ha començat amb un to festiu i formatiu i s'ha fet un espectacle amb acròbates per amenitzar el matí. Un cop començada la competició els esportistes santcugatencs 'han fet un paper extraordinari', tal com afirma el director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

A l'entrega de premis van assistir el Tinent d’alcalde de l’àrea de economia de la nostra ciutat en Jordi Joly, Manel Francàs President de la ACKG, Jose Fernández President del Club Kihon i Salvador Àlvarez Director Tècnic del CKSC i organitzador del Torneig.

Salvador Álvarez: "Alguns esportistes santcugatencs han aconseguit pujar al podi. El paper és extraordinari perquè han competit contra els millors clubs de Catalunya."
(notícia difosa per Axel Camarasa)
Els karateques del CKSC van aconseguir un total de sis podis:

- Iván Gómez 1er Classificat Cadet masculí Blau-Negre
- Luigi Carmelengi 1er Classificat Juvenil masculí fins taronja/verd
- Laura Tarazona 2ª Classificada Cadet femení fins verd
- Andrea Klein 2ona Classificada Juvenil femení fins taronja/verd
- Paula Galvan 2ona Classificada Infantil femení fins taronja/verd
- Albert Staromiejski 3er Classificat Juvenil masculí fins negre

Des d'aquí volem donar la nostra enhorabona a tots els participants, organitzadors i col·laboradors, al nostre patrocinador la BOTIGA SUPER NATURAL, als Clubs, als guanyadors i i a tots els participants d’aquest 4rt Torneig del CKSC, que celebra el seu 5é aniversari aquest mateix mes.








Les fotos del Torneig, fetes per Juan José González Águeda clicant aqui.

Notícia Cugat.cat, clicant aqui.

Vídeo