16 de març 2009

Expectatives superades

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL 3ER TORNEIG DE KARATE
CIUTAT DE SANT CUGAT

El tercer Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat celebrat ahir diumenge 15 de març, va aplegar a 250 participants d'aquest esport, de diferents Club de Catalunya.

Van participar karatekes del Club Karate Sant Cugat, del Club Kihon, del Club Gimnàs Francas, del Club Karate Montornès, del Club Karate Montmeló, del Club Yawara, del Club Karate Cantero, del Club Karate Espronceda, del C.N. Terrassa, de la Santboiana Shotokan i del Ken Shin Kan.

La tercera edició d'aquest Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat ha estat un gran èxit de participació i també d'assistència i organització. Més de 600 aficionats van omplir el pavelló 3 de la Rambla del Celler i van gaudir de 4 hores de karate infantil de gran nivell i també d'una magnífica exhibició a càrrec de Sergi Subirà.




A l'entrega de premis van assistir el Regidor d’ Esports de la nostra ciutat en Xavier Amador, Ignasi Bassó President de la Coordinadora d’entitats esportives, Manel Francàs President de la ACKG, Jose Fernandez President del Club Kihon, el president del CKSC en Miguel Vega i Salvador Àlvarez Director Tècnic del CKSC i organitzador del Torneig.

Els nostres karatekas van aconseguir un total de nou podis:

- Iván Gómez 1er Classificat Cadet masculí fins verd
- Laura Tarazona 1ª Classificada Cadet femení fins verd
- Albert Staromiejski 2ón Classificat Juvenil masculí fins marró
- Albert Martínez 2ón Classificat Cadet masculí fins verd
- Marçal Obiols 3er Classificat Aleví masculí fins taronja/verd
- Luigi Carmelengi 3er Classificat Infantil masculí fins taronja/verd
- Paula Galvan 3era Classificada Infantil femení fins taronja/verd
- Andrea Klein 3era Classificada Juvenil femení fins taronja/verd
- Albert Escofet 3er Classificat Cadet masculí fins verd

Des d'aquí volen donar la nostra enhorabona a tots els participants, organitzadors i col·laboradors, al nostre patrocinador la BOTIGA SUPER NATURAL, als Clubs i al guanyadors d’aquest tercer Torneig del CKSC, que celebra el seu 4art aniversari aquest mateix mes de març.

Aupa el CKSC!!!!