22 de nov. 2007

Nit de l'Esport 2007

Ahir dimecres es va celebrar la Nit de l´Esport de Sant Cugat, organitzada per Ràdio Sant Cugat. Més de 300 persones van omplir el Teatre-Auditori en la gran festa de l'esport santcugatenc, que ha aplegat la gran majoria d'esportistes i entitats de la nostra ciutat.

La gala ha servit per lliurar els Premis Esport En Marxa, que enguany han arribat a la seva onzena edició. El de millor esportista se l'ha endut Eloi Rovira, llençador de pes del Futbol Club Barcelona. Els altres nou premis han anat a parar al sènior masculí del Patí Hoquei Sant Cugat, l'equip benjamí del Mira-Sol de futbol, l'entrenador David Lizano, el Club Rugbi Sant Cugat, el futbolista Lucas Porcar, la Unió Ciclista Sant Cugat i l'Escola Avenç.
Els darrers premis, i els més emotius, han reconegut la trajectòria de Joan Ramon Subirats, l'expresident de l'Olympic Floresta, i Arturo Pomar, el primer mestre d'escacs de l'Estat espanyol.

El CKSC va estar una vegada més demostrant el seu interès per l´esport de la ciutat i per continuar demostrant la seva participació en les fites mes importants de Sant Cugat.

No es tracte només de donar recolzament a aquest tipus de actes sinó de despertar l'esperit participatiu per part de totes les institucions i entitats en actes esportius.