14 de maig 2008

Visita des d’Israel


Aquest mateix mes arribarà, des de l’estat d’Israel, Andrey Maslin, tercer Dan, membre de l’equip nacional d’ Israel i campió d’Israel de kumite de la seva categoria.

Andrey s'ha posat en contacte amb el CKSC per tal de, aprofitant el seu viatge de treball, poder venir a entrenar amb nosaltres i així també poder conèixer de primera mà el Karate català, i concretament el de Sant Cugat.

Justament Andrey es alumne del president de la Federació Israeliana de Karate, i això ho valorem molt positivament pel CKSC i la seva projecció internacional.

El President de l’Associació Catalana de Goju Ryu, Manel Francàs, ha convidat al CKSC per que Andrey es presenti al proper campionat de Catalunya de Goju Ryu i així gaudir del seu nivell de kumite.

Precisament ara es celebra el 60è aniversari de la creació de l’Estat d’Israel.

Per nosaltres és tot un orgull rebre aquesta visita.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi,
I got this article translated to me. I'll be really glad to come train at Sant-Cugat. I really appreciate the club member's eforts and good willings and I'm looking forward to coming training, meeting karate-kas and competing in Catalonia. See ya'll next week.

Andrey Maslin,
Israel

Anònim ha dit...

Wow!! Hi Andrey, nice have news from you here. We're also looking forward you to come to our Dojo and meet you.

Have a good trip and we’ll see you soon.