7 de jul. 2008

CKSC: SOCIAL, MODERN I ESPORTIU


Un club esportiu despert socialment, on tots participem per a apropar-nos més a la gent i a les tradicions de Sant Cugat. En aquestes tres temporades hem aconseguit un grup de socis molt units, tant els adults com els nens. En els grups dels nens s'espera llista d'espera per a entrenar a la Sala Blava, el nostre Dojo central, per la qual cosa ens plantegem la possibilitat de donar classes de Karate-do en els col-legis que vulguin, gràcies a la iniciativa del Patronat d'Educació. Per tot això seguim professionalitzant el nostre equip de monitors.

Ens orientem també a la vessant cultural i social, no només l'esportiva. Ja tenim una Associació Vegetariana i no descartem remodelar els estatuts i fer una Fundació amb finalitats més benèfiques, o d'ajut als necessitats.

El nostre club és un club modern, que compta amb una web, servei PDA i un blog sempre actualitzats i a més d'una oficina virtual.

Pel que fa a l'aspecte esportiu la valoració del treball és molt positiva i els resultats dels últims campionats en que hem participat ens donen la raó. Tant els socis com els practicants en són els responsables directes d'aquest èxit.

El CKSC està en permanent evolució, com també ho està el Karate-do. En aquest sentit valorem com a extraordinària la tasca del nostre Sensei. Emprant les seves pròpies paraules, "no ens podem adormir".

El CKSC s'està arrelant a la ciutat i ens sentim tots molt orgullosos de la tasca que s'està fent, en totes les vessants.

Miguel Vega Luz
President CKSC
www.karate.cat