8 de gen. 2009

Ja som al Facebook

El CKSC compta ja amb una nova eina de comunicació pels socis i amics del Club: un lloc al Facebook.

Com sabeu, el Facebook és un lloc web de xarxes socials creat per Mark Zuckerberg. Originalment era un lloc pels estudiants de la Universitat de Harvard, però actualment està obert a qualsevol persona que tingui un compte de correu electrònic. Els usuaris poden participar en una o més xarxes socials, en relació amb la seva situació academica, el seu lloc de treball o la seva regió geogràfica.

Ha rebut molta atenció a la blogosfera i en els medis de comunicació al convertir-se en una plataforma sobre la que tercers poden desenvolupar aplicacions i fer negoci a partir de la xarxa social.

Al novembre del 2008 ha arribat a tenir la més gran quantitat d'usuaris registrats en comparació amb d'altres llocs webs orientats a estudiants de nivell superior, comptant amb més de 120 milions d'usuaris actius a tot el món.

Un dels motius de la crescuda d'usuaris es que, a principis del 2008, Facebook llançà la seva versió en francès, alemany i espanyol per impulsar la seva expansió fora dels Estats Units.

Per trobar-nos al Facebook cliqueu aquí

Us esperem a qualsevol dels nostres racons del ciber-espai!!!

1ª.- La web
2ª.- El bloc
3ª.- El nostre espai al youtube
4ª.- El lloc del Club Karate Sant Cugat al Facebook
5ª.- El lloc del Grup d'alumnes i ex-alumnes del CKSC al Facebook
( per accedir, cliqueu a sobre )