18 de maig 2009

Treballant per millorar el nivell

Excel·lent jornada la que va tenir lloc ahir diumenge 17 de maig, organitzada per l’Associació Catalana de Karate Goju Ryu i el CKC, que va combinar un entrenament especial de Kata i Kumite amb un seminari d'arbitratge i formació de cronometradors, anotadors i supervisors de puntuacions a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment a Sant Cugat.

Entre els participants a l’entrenament i els participants al seminari, uns 60 karatekes van venir fins a Sant Cugat, responen a la convocatòria de l’ACKG. Del CKSC van assistir el Sergi Subirà, el Ramon Farré, el Pol Auladell, l'Alex González, el Michael Barz, l'Abert Staromiejski i la Lourdes Llorente.

El seminari va estar dirigit per la Maite Moreno que amb una gran capacitat de síntesi va explicar les principals modificacions i criteris d’interpretació del Reglament de Competició i va respondre a les preguntes i dubtes dels participants, dirigint amb molt sentit pràctic i didàctic les practiques que van seguir a les explicacions teòriques.

L’entrenament va estar dirigit pel shihan José Fernandez Tejero fent possible una importantíssima simbiosi entre competidors i arbitres, per comprendre molt millor com valorar les tècniques executades en els combats i conèixer millor el perquè de les decisions arbitrals.

Amb aquestes jornades es pretén tecnificar molt més la pràctica arbitral, millorant el nivell d’àrbitres, jutges i anotadors, el que suposarà sens dubte una millora del nivell de competició.
El nostre agraïment a la Maite Moreno i al shihan José Fernandez per les seves explicacions i la gran exposició i organització de la jornada.

Tots els participants han estat convocats per participar activament al Campionat de Karate Goju Ryu de Catalunya que tindrà lloc el diumenge 7 de juny a Cerdanyola.