27 d’oct. 2009

La notícia del Torneig a cugat.cat

Continuen triomfant
Karate

El CKSC aconsegueix tres podis en el primer torneig de la temporada


El conjunt juvenil del Club Karate Sant Cugat aconsegueix la segona plaça al X Torneig Social del Club Natació Terrassa. Els altres dos conjunts que han participat a la cita, els cadets i els júniors també es pugen al podi obtenint la tercera plaça.

Era la primera cita de la temporada, i com sempre, han demostrat el seu potencial. El conjunt juvenil format per Hernan i Chrisitan Espinosa i Albert Staromiejski han aconseguit la segona plaça en perdre la final davant el Club Kihon.

El conjunt cadet, composat per Albert Martínez, Marc Guirado, Jonathan McClellan i Pablo Forte, han fet un bon campionat que els ha permés obtenir la tercera plaça del podi.
Finalment, Adrià Sarasibar, component del conjunt júnior ha aconseguit la tercera plaça.




El director esportiu del Club karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, creu que ha estat una actuació molt bona.

Salvador Álvarez : En totes les categories hem assolit els tres primers llocs. Llàstima que no hem aconseguit cap primera posició. Ha estat una actuació millorable, però molt bona.


Amb aquest torneig el club santcugatenc obre una temporada amb un novembre ple d'actes marcats a l'agenda. La propera cita serà aquest cap de setmana, amb el Memorial Eduardo Cifuentes, dissabte i l'entrenament de presselecció de la Federació Catalana diumenge.




MIREIA PUENTE
Noticia difosa el 27/oct/09
a cugat.cat