11 de nov. 2011

Seguim treballant pel Pla Educatiu d'Entorn

Reunió PEE Nov-2011, Casal Torreblanca

Ahir es va organitzar una reunió per a totes aquelles persones, entitats, centres educatius i associacions que participen en el Pla Educatiu d'Entorn a Sant Cugat. Un cop més el des del Club Karate Sant Cugat donem suport a aquesta iniciativa i ens oferim per seguir treballant, amb menys recursos, però amb més il·lusió que mai. De fet, aquest any, arrel de la feina feta en els darrers anys des del PEE, seguim treballant a les escoles (Gerbert d'Orlhac, Collserola, Pureza de Maria, Pi den Xandri) amb més activitats que mai.

Abans de fer balanç sobre les activitats realitzades durant el curs 2010-2011, el Professor Antoni Tort, investigador per l'educació de la Univeristat de Vic va fer una xerrada ben interessant en la que ens va explicar algunes de les experiències que s'han dut a terme a Vic i una sèrie de reflexions sobre el model educatiu integrador que proposa el PEE, fet que va donar lloc a un petit col·loqui entre els assistents.
Cal desetacar la diversitat dels assistents, hi havia des de representatants i treballadors de l'ajuntament, fins a directors, mestres i AMPAs de diferents centres educatius; i representats de diferents entitats, clubs i associacions del poble.

Aprofitem per donar l'ennhorabona a Carola Calventus, la nova dinamitzadora del PEE de la nostra ciutat, per la feina feta, i l'animem a seguir amb el suport del CKSC.