1 de febr. 2010

BONA ACTUACIÓ AL CATALUNYA SÈNIOR

els karatekes del CKSC

Molt bona sensació vam tenir ahir en el campionat de Catalunya Sènior, malgrat cap dels tres karatekes del CKSC no va poder arribar al pòdium.

A la modalitat de Kata ja sabíem que teníem molt poques possibilitats, i de fet els competidors de Sant Cugat no van poder passar de la primera ronda.

A la modalitat de Kumite la sensació que ens van donar els nostres karatekes va ser molt diferent. Andrey que en principi sortia com el que tenia més possibilitats no va passar de la primera ronda, en un combat molt igualat i per un punt donat a l'últim segon al seu competidor, que li va deixar sense possibilitat de reaccionar per intentar remuntar.

Andrey en un moment del seu combat

El Sergi va competir en la primera ronda amb un dels competidor que va quedar finalista, el que li va permetre entrar a la repesca i lluitar finalment pel tercer lloc contra un dels karatekes del campionat amb més experiència en el món de la competició, quedant en un molt meritori quart lloc.

Sergi amb Puertas


El Carles va ser segurament el competidor que més possibilitats reals va tenir al campionat, ficant-se a quarts de final, guanyant el primer combat i perdent el segon amb un dels finalistes, el que també li va permetre entrar en la repesca on va perdre per un sol punt. La seva quarta plaça li pot donar una empenta per enfrontar el campionat Universitari de febrer.

Carles bloquejant un ura mawashi geri

Els tres karatekes van estar acompanyats pel Director Tècnic, Salvador Alvarez i per un bon grup de companys del CKSC que es van desplaçar fins a Montornès per recolzar als seus competidors. Molt bonic l'ambient de club en aquest campionat que vam finalitzar menjant tots plegats !!

Hi ha molta feina a fer, però estem en el camí... aupa!!!


la notícia al cugat.cat