11 de març 2008

II Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat


El proper diumenge 16 de març celebrem el nostre Torneig


Ja esta tot a punt pel Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat, aquest any la novetat es que es celebra al PV·3 de la Rambla del Celler i que hi ha un nombre més elevat de participants, en total 180 participants del quals uns 50 son del CKSC. Els Clubs convidats mes importants son el Club Montornès, La Santboiana de Karate, Francas, Kihon, Escola Brusi, tots els clubs de referència internacional. Es calcula una afluència de públic molt elevada, l'entrada es totalment gratuïta.

Cada participant serà obsequiat amb una medalla de participació i amb aliments i begudes de cultura biològica o integrals sense greixos animals, cortesia del patrocinadors del Torneig LA GRANJA i la Botiga de Sant Cugat SÚPER NATURAL, idea de l´Associació Vegetariana Ecologista i amb la col·laboració del Ajuntament de Sant Cugat.

Amb el Torneig volem motivar a la canalla a la participació en la modalitat de Kata. Les categories dels participants van des de Benjamí fins a Juvenil, tant femení com masculí. La categoria amb més inscrits es la de Aleví Masculí, de 8 a 10 anys.


Molta sort per tots i que sigui una festa !!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hay mas niños apuntados que en la palma, Sant Cugat definitivamente es Karateka.

Anònim ha dit...

Estem tots molt implicats amb el Torneig i els nens se'ls veu força il.lusionats. Esperem que tot surti segons el previst i que la resta de karatekes que ens visitaran es sentin com a casa.