18 de març 2008

Èxit total



Èxit participatiu i d'organització de la segona edició del torneig del Club Karate Sant Cugat. 180 karateques gaudeixen d'aquest esport amb un Pav-3 ple de gom a gom.



Video



Cada any que passa, el Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Club Karate Sant Cugat està més que consolidat. Enguany no ha estat una excepció. Els karateques locals s'han fet amb un total de vuit pòdiums en les següents categories:

ALEVÍ MASCULÍ FINS TARONJA/VERD
1er: Marçal Obiols Fernández
3er: Joel Andreu Auladell

INFANTIL MASCULÍ FINS TARONJA/VERD
1er: Albert Staromiejski Llorente

JUVENIL MASCULÍ FINS TARONJA/VERD
1er: K.Bryan Falconés Olarte
2on: Albert Martínez Martínez
3er: Roc Jané Rabassa

JUVENIL MASCULÍ FINS MARRÓ
2on: Adrià Sarasibar Fernández

JUVENIL FEMENÍ FINS MARRÓ
3era: María Núñez Cotovad



Un total 180 participants vinguts de tota Catalunya van participar en aquest torneig que s'ha celebrat al PAV-3, una instal·lació que es va omplir de gom a gom per uns 450 familiars i amics que van voler veure els joves karateques. A mes d'una exhibició més que entretinguda, en definitiva tot un espectacle per part del artistes marcials.

Tots els karatekes participants van ser convidats a un esmorzar gràcies als patrocinadors SÚPER NATURAL i NATURSANA (La Granja). Els regals als col·laboradors van ser a càrrec de l’empresa HEMISFERIO SUR SL.

Les finals van estar algunes molt clares i d´altres molt igualades, demostranT tot el jovent un nivel d´autocontrol extraordinari.

L´entrega de premis va estar a càrrec del Regidor d'Esports de Sant Cugat, Sr. Xavier Amador, del President de la Coordinadora d'Entitats de Sant Cugat, Sr. Ignasi Bassó, del President del CKSC, Sr. Miguel Vega, del President de l'Associció Catalana de Karate Goju Ryu, Sr. Manel Francas i del seu Vicepresident Sr. José Fernandez Tejero.