8 de març 2009

TERCER TORNEIG DE KARATE CIUTAT DE SANT CUGAT


Comença el compte enrere pel nostre gran Torneig de Karate

Ja esta tot a punt per que el proper diumenge 15 de març, a dos quarts de deu del matí, comenci el Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat, que es celebrarà com l'any passat al pavelló 3, de la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler (entrada pel passatge Baró de Coubertin).

En aquesta tercera edició del Torneig, organitzat íntegrament pel Club Karate Sant Cugat, esperem superar els nivells de participació d'altres edicions, tant pel que fa al nombre de participants, com pel que fa al nombre de clubs que hi participen.

A part dels competidors del nostre club, han confirmat la seva assistència al nostre Torneig molts dels clubs més importants de karate de Catalunya, referents en el panorama del karate català e internacional: Club Kihon, el Club Gimnasio Francas, el Club Karate Montornés, el Club Karate Montmeló, el Club Yawara, el Club Karate Cantero, el Club Karate Espronceda, el C.N. Terrassa i la Santboiana Shotokan.

Amb una participació prevista d'uns 200 participants, del quals uns 50 són del CKSC, hi haurà karatekes a totes les categories, des de Benjamí fins a Cadet, tant femení com masculí.

L' objectiu del Torneig és clar: la difusió del karate, la motivació a la canalla a la participació en la modalitat de kata i convertir la cita en una gran festa d’aquest art marcial, en la conmemoració del cuart aniversari del CKSC.

Cada participant serà obsequiat amb una medalla de participació i amb aliments i begudes de cultura biològica o integrals sense greixos animals, cortesia del patrocinador del Torneig: la Botiga de Sant Cugat SÚPER NATURAL, idea de l´Associació Vegetariana Ecologista del CKSC.

El torneig compta a la col·laboració de l'Associació Catalana de Karate Goju Ryu i de l’ Ajuntament de Sant Cugat.

Es calcula una afluència de públic molt elevada. L'entrada és totalment gratuïta.


Molta sort per tots i que sigui una festa !!

A les 12.30h. una gran exhibició a càrrec de Sergi Subirà
donarà pas a les finals


la notícia a cugat.cat




Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat
DIA: diumenge 15-03-2009
HORA: 9h. entrada competidors, 9.30h. inici competició
LLOC: Pav.3 ZEM Rbla. Celler s/n. Sant Cugat
ORGANITZA: Club Karate Sant Cugat