6 de març 2009

Nova Junta Directiva al CKSC

Pepe García - Javier Rodríguez - Miguel Vega
El CKSC ha finalitzat el seu procés electoral per a cobrir els càrrecs de la Junta Directiva amb la reelecció com a president de l’entitat de Miguel Vega i la proclamació de tots el càrrecs de la seva candidatura, la única que s’ha presentat per a cobrir els càrrecs directius.

El seu equip està format per Sergi Subirà, que repeteix com a vicepresident, la Lourdes Llorente, que assumirà les funcions de secretaria del club, Ramon Farré com a Tresorer i Carles Arias, Enric Montesó i José Garcia com a vocals, tots ells socis molt implicats en les diferents seccions del Club, i que porten ja molt de temps col·laborant en les tasques de gestió administrativa i esportiva de l’Entitat.

Enric Montesó Ramon Farré

En l’ any de celebració del seu quart aniversari, el CKSC es trobava amb la necessitat de formar un nou equip que afrontés aquesta etapa de consolidació del club a la ciutat, en un moment encara de creixement per l’entitat, amb una graella d'activitats molt intensa i un alt nivell de participació a totes les grans festes de Sant Cugat. Tot aixó, sense perdre de vista la important tasca que fan des de l'Escola de Karate-Do.

Carles Arias - Lourdes Llorente - Sergi Subirá



Aupa el CKSC!!!