12 de juny 2010

MILLOREM RESULTATS


Els karateques del Club Karate Sant Cugat aconsegueixen nou trofeus en el Campionat de Catalunya de Goju Ryu disputat aquest dissabte a Cerdanyola del Vallès.

El cadet santcugatenc Víctor Celdrán en categoria kumite aconsegueix pujar al més alt del podi, a més el CKSC aconsegueix quatre segons llocs més i quatre tercers.

Bon paper dels karateques del Club Karate Sant Cugat que han superat els resultats de l'any passat i s'han endut un primer lloc amb la gran actuació de Víctor Celdrán en categoria kumite. Altres karateques santcugatencs que han tingut una actuació destacada han estat Albert Staromiejski, Laura Tarazona, Simona Della i Jonathan McClellan que han aconseguit segons llocs a kumite.

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, destaca l'augment del nivell dels seus karateques, i es mostra content perque l'any passat vam fer molts tercers i aquest any molts segons. A veure si per l'any vinent encara continuem millorant.

Una recompensa en forma de trofeus fruit de la gran feina dels tècnics del Club Karate Sant Cugat.

Des d'aqui volem destacar el debut d'alguns dels nostres karatekes, com la Laura Tarazona, que ha quedat segona, de l'Isaac Calvis, Martí Rosell i Joaquim Espejo.

Els resultats:

Victor Celdran 1er Classificat en Kumite Cadet Masculí

Oscar Martorell 2on Classificat en Kata Aleví Masculí
Albert Staromiejski 2on Classificat en Kumite Masculí
Simona Della Valle 2ona Classificada en Cadet Femení
Laura Tarazona 2ona Classificada en Cadet Femení - 57 Kg
Jonathan McClellan 2on Classificat en Cadet Masculí

Albert Staromiejski 3er Classificat en Kata Juvenil Masculí
Iván Gómez 3er Classificat en Kata Cadet Masculí
Hernán Espinosa 3er Classificat en Kumite Juvenil Masculí





Molt Bona Feina nois!!!

la notícia al cugat.cat