4 de juny 2010

FESTA DE L'ESPORT




Sant Cugat participarà aquest cap de setmana, dissabte 5 i diumenge 6 de juny, a la 9a Festa de l’Esport, impulsada per la Diputació de Barcelona i que se celebra simultàniament a 200 municipis de les comarques de Barcelona.

L’Ajuntament dóna suport a la desena d’activitats esportives que, en el marc d’aquesta festa, es preveu celebrar a la ciutat:
- Jornada de cloenda de la temporada de bàsquet escolar (dissabte 5, de 9 a 14 h, a la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler). Activitat organitzada per l’Ajuntament a través de l’OMET. Es faran partits de bàsquet entre els diferents equips que han participat durant aquest curs als Jocs Esportius Escolars. Al final de la jornada es farà una entrega de premis i exhibicions a càrrec dels participants.

- Cursa d’Orientació en família (diumenge 6, de 10 a 14.30 h, al Parc Central). Es tracta d’una cursa en família destinada a nens i nenes de 1r a 6è de primària amb els seus pares, mares o tutors. La cursa es farà en equips de 3 membres (un adult i dos nens o nenes). L’objectiu de l’activitat és interpretar un mapa per aconseguir localitzar el màxim número de fites en el menor temps possible.

- 27è Torneig de futbol del Sant Cugat Esport FC / 6è Memorial Jaume Tubau (diumenge 6, de 9 a 20 h, a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau).

- Exhibició i sessió pràctica de tennis en cadira de rodes (dissabte 5, de 12.30 a 13.45 h, a la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler). Activitat organitzada per la Fundació UESC.

- Diada de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat (dissabte 5, de 15 a 21 h a la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler).

- Torneig de futbol del Club Mira-sol Baco (dissabte 5, de 9 a 21 h, a la Zona Esportiva Municipal de Mira-sol).

- Jornada de cloenda de l’activitat de voleibol en edat escolar (dissabte 5, de 9 a 13 h, al Pavelló de Valldoreix). Activitat organitzada per l’Ajuntament a través de l’OMET. Es faran partits de voleibol entre els diferents equips que han participat durant l'any als Jocs Esportius Escolars. Al final de la jornada lúdica s'entregaran els premis i es faran exhibicions a càrrec dels participants.

- Jornada de cloenda de l’activitat de futbol-sala en edat escolar (diumenge 6, de 9 a 15 h, a la Zona Esportiva Municipal de la Floresta). Activitat organitzada per l’Ajuntament a través de l’OMET. Es faran partits de futbol-sala entre els diferents equips que han participat durant l'any als Jocs Esportius Escolars. Al final de la jornada lúdica s'entregaran els premis i es faran exhibicions a càrrec dels participants.

D’altra banda, cal destacar que dissabte (de 8.30 a 20.30 h) i diumenge (de 8.30 a 14 h) hi haurà jornada de portes obertes al Centre Eurofitness Sant Cugat. L’accés a les piscines serà gratuït.

Finalment, cal recordar que dissabte (de 9 a 14 h i de 16 a 19 h) i diumenge (de 9 a 14 hores) les pistes de Sant Francesc i les pistes de l’escola Joan Maragall seran d’ús lliure per a la ciutadania.


Tantmateix des del CKSC es vol partipar en aquesta Festa Esportiva, amb una classe de Karate oberta a tothom que hi vulgui provar: Dissabte 5 de juny classe oberta de karate per a tothom de 17h a 19h. a la Sala d'Arts Marcials.


Vine i participa-hi!!