25 de juny 2010

FESTA MAJOR 2010

Com cada any el CKSC participa en la Festa Major de Sant Cugat del Vallès amb un grapat d'activitats previstes per demà dissabte 26 de juny:

1er.- FESTA DE LA FRUITA i L'AIGUA: a les 14 hores menjarem i ens refrescarem amb fruita i una mica d' aigua, important venir amb banyador (i els bocates!!!). Com l'any passat ho farem als Jardins de la Penya Regalèssia (al costat de Josefina Mascareñas, prop de la caseta del Centre Popular Andalús)

2ón.- EXHIBICIÓ MARCIAL: el CKSC col.labora amb l'OMET. A les 17.30h. exhibició a càrrec dels alumnes del CKSC a l'espai que s'organitza cada any de l'esport al carrer (Omet) al Parc de Can Vernet (prop del CAP-Coll Favà) . Comptem amb la presencia i participació de tots els alumnes.


3er.- TORNEIG CLUB KARATE SANT CUGAT DE FESTA MAJOR: a les 19.00h. es farà la ja tradicional exhibició de karate al pavelló II, Rambla del Celler s/n i es farà tipus competició. Hi ha que estar mitja horeta abans. Comptem amb la participació de tots els alumnes de totes les classes en aquest torneig i exhibició. Si no pots participar, diga-li al Sempai o al Sensei .


4rt.- SOPAR VEGETARIÀ: a les 21.30h soparem tots plegats a l'aire lliure. Com ja és tradició ho farem als Jardins de la Penya Regalèssia (al costat de Josefina Mascareñas, prop de la caseta del Centre Popular Andalús) i per sopar cadascú portarà alguna cosa, pel que us preguem confirmeu la vostra assistència per tal de organitzar-nos una miqueta.




No t'ho pots perdre!!!