8 de jul. 2010

JORNADA D'ENTRENADORS



El CKSC participa aquest dissabte a la jornada de formació d'entrenadors, organitzada per la Coordinadora d'Entitats Esportives.

El psicòleg del CAR Pep Marí i el director tècnic del Barça d'hoquei patins, Quim Paüls, seran els ponents de la primera jornada de formació per a entrenadors que organitza la Coordinadora d'Entitats Esportives, aquest dissabte a les deu del matí al Novotel. El president de la plataforma, Ignasi Bassó, creu que aquest acte dóna sentit a la feina que fan els entrenadors als seus clubs.

Una setantena d'entrenadors dels diferents clubs que integren la Coordinadora d'Entitats Esportives participaran a la primera jornada de formació que organitza la plataforma santcugatenca. El psicòleg esportiu del CAR Pep Marí serà el primer ponent des de les deu fins a un quart de dotze. Marí explicarà el paper fonamental que realitzen els tècnics en els clubs.

A continuació, el director tècnic del Barça d'hoquei patins, Quim Paüls, serà l'encarregat de donar el seu punt de vista. Paüls té un gran currículum a nivell mundial tant com a jugador com a entrenador. Destacar el fet d'haver estat seleccionador femení d'Egipte, de Xile masculí i entrenador del Barça entre d'altres.

La jornada finalitzarà a dos quarts d'una del migdia amb un aperitiu per tots els assistents. El president de la plataforma, Ignasi Bassó, creu que aquesta és una bona oportunitat pels entrenadors per formar-se i millorar com a tècnics.

Dins del programa de formació continuada dels tècnics, directius i socis, el CKSC ja va organitzar una jornada de formació al CAR, sobre activació muscular i biomecànica del karate al mes de maig.

seminari d'activació muscular del CKSC

notícia al cugat.cat