19 de jul. 2010

CAMPUS VIP!!


El Club Karate Sant Cugat finalitza el seu campus d'estiu a Vilobí d'Onyar amb la participació de dotze karateques del club. Un campus que ha servit als participants per millorar aspectes tècnics a més de fomentar la convivència entre els karateques.

Durant els dos dies que ha durat el campus els karateques han fet més de sis hores diàries d'entrenaments combinades amb activitats com piscina, futbol, tenis de taula, futbolín, xerrades i col.loquis, per tal de fomentar l'esbarjo i la convivència entre els dotze karateques que han participat d'aquest campus d'estiu que enguany ha sumat la 5a edició.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, creu que aquests campus serveixen perquè el participants pugin el seu nivell, doncs la intensitat del entrenaments i el nombre d'hores que es fan permeten treballar aspectes que normalment en els entrenaments ordinaris no es poden treballar de la mateixa manera.

Així en aquests campus s'han treballat tècniques de Kumite, tant en la vessant de tècniques d'atac, tècniques combinades i tècniques de cama, com en la vessant de defensa, amb treball de esquives, bloquejos, dobles defenses, etc.

També s'ha pogut treballar amb més detall i pas a pas alguns del kates que els companys estan treballant en el seu programa de graus.

Durant aquest mes continuen els entrenaments en el Club Karate Sant Cugat i durant el mes d'agost es prendran unes merescudes vacances després d'una bona temporada per retornar de nou el dia 2 de setembre.



notícia al cugat.cat