10 de jul. 2010

LA PSICOLOGIA I L'ENTRENADOR


El CKSC ha assistit a la 1ra Trobada de Tècnics i Entrenadors organitzada per Coordinadora d'Entitats Esportives, que ha aplegat una cinquantena de participants que han gaudit d'una xerrada dirigida pel psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí.

A la xerrada, que ha tingut lloc al Novotel, també ha participat l'ex entrenador del Barça d'hoquei patins Quim Pauls i el regidor d'Esports, Xavier Amador.

Durant dues hores, el psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí, s'ha dedicat a repassar amb els assistents les necessitats psicològiques que tenen els entrenadors per fer la seva feina: l'autocontrol, la direcció del grup i la gestió de l'entorn com a bases necessaries per poder començar a transmetre els coneixements esportius i la psicologia en la transmissió d'aquests coneixements han estat els punts tractats.





El psicòleg esportiu, Pep Marí, ha insistit en la gran importància de la psicologia per ser un bon entrenador esportiu.


De la seva banda, el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, creu que aquesta 1r Trobada de Tècnics i Entrenadors ha tingut molt bona resposta per part de la gent.

Ignasi Bassó


M'ha agradat molt la participació de tots els tècnics. L'objectiu s'ha acomplert i ja pensant en la propera.


Des de la Coordinadora d'Entitats Esportives ja s'està pensant en repetir l'experiència amb d'altres temàtiques com a fil conductor, intentant comptar també amb representants de primer nivell, com en aquest cas ha estat l'ex entrenador del F. C.Barcelona d'hoquei patins, Quim Pauls.


Noticia difosa el 10/jul/10
per pedro miserachs
a cugat.cat