12 de jul. 2010

CAL MILLORAR



La nostra primera actuació al Torneig de Montornès no ha tingut els resultats esperats.

El Club Karate Sant Cugat torna del 14è Torneig Vila de Montornès sense cap podi i amb mal gust de boca per la discreció de la seva actuació. De la vintena de karateques convocats pel club santcugatenc només han acudit a la cita set membres de l'equip, que no han estat capaços d'aconseguir cap bon resultat. Ni a Kata, on participava l'Oscar Martorell que va quedar tercer al Campionat de Catalunya, ni a Kumite, on participaven alguns del millors competidors, s'ha pogut obtenir cap pòdium.

Les lesions i els compromisos d'alguns del jugadors clau del Club Karate Sant Cugat han reduït la convocatòria d'una vintena de karateques a un equip de set lluitadors que no han pogut passar dels combats de primera i segona ronda. Així doncs, Isaac Calvís, Ian Morales, Oscar Martorell, Maria Núñez, Victor Celdrán, Albert Staromiejski i Marcelo Yocupoma han quedat lluny del podi i tornen d'aquesta primera participació al Torneig Vila de Montornés amb uns resultats discrets.


Geiki Sa dai San de l'Oscar

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, reconeix que el nivell dels rivals era molt alt, però creu que les derrotes dels seus karateques es deuen més al mal dia que han tingut que a l'encert dels contrincants. El cansament de final de temporada, la calor, la falta de concentració o potser tot plegat, van fer que cap dels nostres karatekes aconseguís cap medalla, tot i que cal destacar l'actuació dels més petits que van fer molt bons combats.

Tanmateix la Maria, el Marcelo i el Victor van afrontar els seus combats amb molt bon plantejament, mentre que l'Albert Staromiejski, que va surtir amb molta empenta al tatami, va caure per penalitzacions.

Però ens va agradar molt l’esperit de tots ells, que van anar a donar el seu millor karate i van anar a representar al CKSC a Montornés. I també agraïm als companys del CKSC que es van desplaçar per animar-los.

I com que lo que realment importa és participar i aprendre, molt bé a tots!!!!













FOTOS DE JUAN JOSÉ GONZALEZ AGUEDA


El proper 31 de juliol el Club Karate Sant Cugat tanca la temporada, però el Sensei ja està pensant en les pròximes cites importants: el campionat del món de Goju Ryu i campionat internacional de l'Hospitalet, tots dos a l'octubre.



més fotos del torneig al picassa
y la notícia al cugat.cat